68. Ziyaretimizi Gerçekleştirdik!

68. Ziyaretimizi Gerçekleştirdik!

68. Rehberlik Servisi Ziyaretimizi Fatma Temel Turhan Anadolu Lisesine Gerçekleştirdik!

Manavgat RAM Rehberlik Hizmetleri Bölümü 2018-2019 Eğitim Yılı Çalışma Programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz Okul Rehberlik Servis Ziyaretlerinin 68. Durağı Fatma Temel Turhan Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi oldu.

23.03.2019 633

Fatma Temel Turhan Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Tuğba Demirtaş ile gerçekleştirilen görüşmede Rehberlik Servisinin eksik yada ihtiyaçları, yaşanılan sorunlar, okul ve öğrencilerin durum ve ihtiyaçları, Güvenli Okul Projesi kapsamında yapılan çalışmalar, Manavgat RAM'dan beklentileri, Manavgat RAM ekibince bu sene hizmete sokulan RamAnket2023 projesi ile okullarımıza vermeye çalıştığımız online Rehberlik Araçlarından yararlanma durumları ve bu uygulama hakkındaki eleştiri yada talepleri alındı.

Bilindiği gibi bu ziyaretler;

1-Rehberlik Servisleri ile RAM arasında iletişimi, koordinasyonu artırma,

2-Servislerin durum ve sıkıntılarının tespit edilerek giderilmesi,

3-Rehberlik çalışmalarının veriminin artırılması amaçlı olarak düzenlenmektedir.

Bu ziyaretler bu sene Rehberlik Hizmetleri Bölümü Ekibinin norm eksikliğinin giderilmesi ve kişisel imkânlarla yol sorunlarını çözmeleri ile daha önce gidilmeyen sayıda okula ulaşılması sonucunu getirmiştir.

Çalışmalarda emeği geçen tüm ekip üyelerimizi kutluyor, başarının artarak devamını ve rehberlik çalışmalarının arzu edilen seviyelere çıkarılmasında bu çalışmaların faydalı olmasını diliyoruz.