GOPSİS Hizmete Girdi!

GOPSİS Hizmete Girdi!

Güvenli Okul Projesi Veri Giriş Sistemi GOPSİS Hizmete Girdi!

Sistem yalnızca Manavgat RAM hizmet bölgesi içindeki okullarımıza yönelik olarak hazırlanmıştır. Türkiye geneli bir uygulama değildir.

29.05.2019 888

Okullarımızın Güvenli Okul Projesi veri girişleri için hazırlanan sisteme e-RAM Linki alt Sekmesi olan GOPSİS butonuna tıklayarak yada BURAYI TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

 

KULLANIM ESASLARI

Sisteme giriş için gerekli "Giriş Kodu" resmi yazı ile okullara ulaştırılmıştır. Bu kod olmadan sisteme giriş yapamazsınız. Eğer "Giriş Kodu" size ulaşmamış ise RAM ile iletişime geçiniz.

Gopsis Veri Giriş Formunda bulunan tüm alanları doldurunuz. Maddelerde istenen veri sizde yoksa "Lütfen Boş Bırakmayın" sıfır "0" yazın. Boş bıraktığınız taktirde kaydınız gerçekleşmeyecektir.

Tüm girişleri yapıp KAYDET butonuna tıkladıktan sonra "Kaydınız Tamamlanmıştır" uyarısıyla birlikte "EXCEL Dökümü Almak için Tıklayın"uyarısı çıkacaktır. Girmiş olduğunuz verileri kontrol etmek için ve göndermiş olduğunuz verilerin bir örneğini bilgisayarda saklamak için bu alanı tıklayarak EXCEL dökümü alabilirsiniz. 
Almış oduğunuz Excel dökümü ile elinizdeki veriler arasında bir tutarsızlık saptarsanız RAM ile iletişime geçiniz.

 

29-05-201929-05-201929-05-2019