Manavgat RAM´dan Rehberlikte İyi Örnekler: RAMANKET GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR!

Manavgat RAM´dan Rehberlikte İyi Örnekler: RAMANKET GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR!

Geçtiğimiz yıl Manavgat hizmet bölgesinde kullanılmak üzere ÖZETSİS ile başladığı uygulamalarını bu sene başında bütün Türkiye deki Rehber Öğretmenlere yönelik hazırladığı RAMPLAN ile sürdüren Manavgat RAM bu kez gene Tüm Türkiye´ye hizmet edecek RAMANKET platformunu devreye sokmuştur. Sürekli gelişim amacıyla çalışmalarını sürdüren kurum, tamamen kendi kısıtlı imkânları ve ekibinin gayretleriyle sürdürdüğü çalışmalarında yeni bir aşamaya gelmiştir.

17.12.2018 2272

RAMANKET GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR!

Eğitimde Rehberlik Hizmetlerinin, Okul Rehberlik Servislerinin çalışmalarının desteklenmesi, kolay, hızlı ve ekonomik hale getirilmesi amacıyla, Manavgat RAM Tarafından Tüm Okul Rehberlik Servisleri İçin Geliştirilen RAMANKET (Web Tabanlı Anket, Envanter, Test ve Ölçek) Uygulaması gelişmesine devam ediyor!

YENİ ADIM Ç.D.D.Ö RAMANKET PLATFORMUNDA!

Türkiye'nin Online Online Rehberlik Platformu olma yolunda hızla ilerleyen RAMANKET Uygulamasına Ç.D.D.Ö. (Çalışma Davranışlarını Değerlendirme Ölçeği) eklendi.

            Çalışma Davranışı Değerlendirme Ölçeği Nedir?

Öğrencilerin çalışma davranışlarıyla ilgili tutum ve davranışlarını belirlemek ve tespit edilen yanlış davranışları değiştirmek amacıyla uygulanan bir ölçektir.

            İlkokul 4. sınıftan Lise öğrencilerine kadar uygulanabilir.

            Sonuçlar bireysel alınabileceği gibi, şubeler düzeyinde, kademeler arasında yada topyekûn okul düzeyinde de değerlendirilerek elimizdeki öğrenci popülasyonunun çalışma konusunda alışkanlıklarını tanımamızı, varsa yapılan hataları veya verimi düşüren yanlış kalıpları saptayarak çalışmalarımızı bu bilgiler ışığında şekillendirmemizi sağlayabilir.

            Manavgat RAM'ın tüm Okul Rehberlik Servislerimiz için geliştirdiği RAMANKET Uygulaması Platformundan ÇDDÖ'ne ulaşabilirsiniz!

 

            RAMANKET PLATFORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

RAMANKET DETAY HABER İÇİN TIKLAYINIZ

 

17-12-201817-12-201817-12-201817-12-2018