MOR PROJESİ HİZMETE GİRDİ!

Kısa adı MOR olan Manavgat Ortaöğretim Rehberi 2019 çalışmaları tamamlanarak bugün hizmete girdi.

04.07.2019 1393

Manavgat İlçemizde bulunan tüm liselerimiz hakkında Tercih Komisyonlarımızın, Öğrenci ve Ailelerimizin yararlanmasını hedefleyen bir veri tabanı hazırlama süreci olan MOR Projemiz, okullarımızın verdikleri bilgi ve görsellerin işlenmesiyle hazırlanan görsel tanıtım broşürlerinin hazırlanması sonucunda bugün kullanıma açılmıştır.

BURAYA TIKLAYARAK interaktif pdf sayfamız olan MANAVGAT TÜM LİSELER SAYFAMIZA ulaşabilir, oradan da istediğiniz okulun adına tıklayarak okul tanıtım dokümanını indirebilir yada online inceleyebilirsiniz.

Broşürlerde yer alan tüm bilgiler okullarımız tarafından resmi kanalla bildirilen verilerden oluşmaktadır. Projenin önümüzdeki yıllarda geliştirilerek güncellenmesi düşünülmektedir.

Tüm Görev yapan Rehber Öğretmenlerimize, Öğrenci ve Velilerimize yararlı olması dileğimizdir.

04-07-2019