ÖZETSİS Çalışmaları Başladı!

Manavgat RAM sorumluluk bölgesi (Manavgat, Akseki, İbradı, Gündoğmuş İlçeleri)okulları içerisinde bulunan özel eğitim sınıflarının şube öğrenci, öğretmen ve sınıf mevcudu gibi bilgilerinin güncel bir şekilde takibinin yapılabilmesi için ÖZETSİS (Özel Eğitim Sınıfları Takip Sistemi)programı oluşturma çalışmaları Şubat ayı ortalarında başlatılmıştır.

02.03.2018 608

Program tamamlandığında Manavgat RAM'ın web sitesi üzerinden ulaşılabilir olacak, daha önceden ilgili kurum yetkililerine verilecek şifreler ile sisteme girmeleri ve sorumlu oldukları bilgileri girmeleri sağlanacaktır.

Sınıf ve Öğrenci yapılarındaki değişiklikler sisteme yetkili görevlilerce anında girilerek bilgilerin her an güncel kalması sağlanacaktır.

Manavgat RAM hizmet bölgesindeki tüm özel eğitim alt yapısının anlık takibinin, ihtiyaç ve kontenjan durumlarının sürekli takibini sağlayacak sistemin Özel Eğitim Hizmetlerinin gelişimi için büyük katkı sunması bekleniyor.