Psikososyal Bilgilendirme Rehberi

09.02.2023 462

Okul Öncesi - İlkokul Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

Okul Öncesi - İlkokul Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" slaytına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaokullara Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaokullara Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" slaytına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaöğretimelere Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaöğretimlere Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" slaytına ulaşmak için tıklayınız.

Afet Sonrası Yetişkinler için Psikososyal Yardım Kılavuzu için tıklayınız.

Afet Sonrası Aileler için Çocuklara Psikososyal Yardım Kılavuzu için tıklayınız.

Psikososyal Destek Programı Uygulama Kılavuzu indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Önleyici Destek Programı Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici destek Programı Doğal Afet Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Ölüm-Yas Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Göç Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı İntihar Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Terör Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Cinsel İstismar Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Destek Programı Uygulamalarına İlişkin Açıklamalar (GÜNCEL)

Meslek Eğitim Merkezleri İçin Psikososyal Destek kitabı için tıklayınız.

Psikolojik İlk Yardım Öğretmen Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikolojik İlk Yardım Psikolojik Danışman Kitabı indirmek için tıklayınız

Psikolojik İlk Yardım Öğretmen Sunumu indirmek için tıklayınız

Travmatik Yaşam Olayları Sonrası Ailede Psikolojik Sağlamlık Kitabı indirmek için tıklayınız

Travmatik Yaşam Olayları Sonrası Okulda Psikolojik Sağlamlık Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikolojik İlk Yardım Afiş indirmek için tıklayınız.

Psikolojik İlk Yardım Öğretmen Broşürü indirmek için tıklayınız.

Psikolojik İlk Yardım Psikolojik Danışman Broşürü indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Dijital Destek Programı (deprem nedir nasıl korunuruz neler yapmalıyız) indirmek için tıklayınız.

Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/