RAMANKET ve ORHUN KULLANICILARININ DİKKATİNE!

Dijital projelerimiz;

RAMANKET PLATFORMU ve ORHUN-Okul Risk Haritası Uygulamaları'nda şifre ve kod bilginizi unuttuğunuzda oturum açma sayfasında bulunan ''Şifremi Unuttum'' a tıklayarak cep telefonunuza şifre ve kodun gelmesini sağlayabilirsiniz.

Ancak bu mesaj sistemi sınırlı sayı içermektedir ve mesaj kotası dolduğunda telefonlarınıza mesaj gelmeyecektir, başka bir mecradan kurum telefonu, site, instagram adresinden şifre -  kod bilgisi verilmeyecektir. Bu nedenle şifre ve kod bilgilerinizi kaydetmeniz önem arz etmektedir.

Tüm rehber öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize iyi çalışmalar dileriz.

Manavgat Rehberlik ve Araştırma Merkezi

04.11.2021 57320