Manavgat Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Çalışmalarıyla takip edilen, fikirleri örnek alınan, özgün projeleri ve programlarıyla aranan, alanında lider kurum olmak.

Misyon: Manavgat Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak; Rehberlik ve Özel Eğitim alanında verdiğimiz hizmetler, sorun çözme ve iletişim becerilerimiz ile toplumun tüm kesimlerine; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, bilimsel gelişmeler ışığında, grup içi dinamikleri en verimli şekilde kullanarak, kucaklayıcı, kabul edici ve ayrıştırmayan bir yaklaşımla nitelikli hizmet sunmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: KURUM ÇALIŞMA SAATLERİMİZ; SABAH : 08:30-12:30 / ÖĞLEN ARASI:12:30-13:30 / ÖĞLEDEN SONRA: 13:30-17:30 / NOT: KURUMUMUZ HAFTA SONU VE RESMİ TATİLLERDE HİZMET VERMEMEKTEDİR.
Isınma: Elektrik (Klima)
Yabancı Dil:
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: Kurumumuzda her yıl en az iki konuda araştırma yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Kurumumuz Eğitimin ve Eğitim içerisinde özellikle Rehberlik ve Özel Eğitim Alanlarının dijitalleştirilmesi, faaliyetlerin daha hızlı, daha kolay ve daha doğru gerçekleştirilmesine katkı amacıyla sırasıyla; 1-ÖZETSİS 2-RAMPLAN 3-RAM-ANKET 4-MANAVGAT RİBA 5-GOPSİS 6-ORHUN (Okul Risk Haritası) programlarını geliştirerek bütün Türkiye´de yapılan Rehberlik Çalışmalarına destek sunmaktadır. 2019 da başlanan İlçemizde yer alan Orta öğretim Kurumlarının yaklaşık 130 kriterde değerlendirilerek hazırlanan MOR (Manavgat Orta Öğretim Rehberi) çalışması ile özellikle LGS tercihlerinde Okullarımıza, Aile ve Öğrencilerimize her yıl güncellenerek objektif bir kaynak olarak destek vermeye devam edecektir.
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - 0 (242) 7781090

WEB - https://manavgatram.meb.k12.tr

Adres - MİLLİ EGEMENLİK MAH. 9032 SK. MANAVGAT REHBERLIK VE ARAŞTIRMA MERKEZI BLOK NO: 2B MANAVGAT / ANTALYA

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Kurumumuz Randevu Sistemi İle Çalışmaktadır.

Yerleşim Yeri - Milli Egemenlik Mah. 9032 Sk. No:2/B MANAVGAT/ANTALYA

Ulaşım Şehir içi dolmuş hatları.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık / Kurumumuz İlçe Merkezinde Yer Almaktadır.